Známe vítěze udílení cen Hotel roku 2017

Galavečer Czech Hotel Awards – Hotel roku 2017 proběhl v úterý 28. března 2017 v divadle Le Royal v Praze. Zástupci hotelů, které se díky přízni svých spokojených klientů zařadily mezi nejoblíbenější, si převzali ocenění Hotel roku 2017 a užili si nezapomenutelný večer, kterým provázeli Jan Smigmator, Heidi Janků a taneční soubor Pop Balet.

Absolutním vítězem v kategorii 3* hotelů se stal Hotel Otakar Praha, v kategorii 4* hotelů zvítězil Hotel Slovan Jeseník, v kategorii 5* hotelů získal absolutní vítězství Hotel Mandarin Oriental Prague (úvodní fotografie).

 

Hotel Otakar                                                  Hotel Slovan

Nejoblíbenějším hotelem v kategorii Spa&Wellness se stal Hotel Berg z Libereckého kraje, v kategorii Congress se absolutním vítězem stal Hotel Medlov z kraje Vysočina.

Záštitu šestého ročníku udílení cen Czech Hotel Awards udělila agentura Czech Tourism a Ministerstvo pro místní rozvoj.

“Ještě jednou blahopřeji všem vítězným hotelům a pevně věřím, že je získané ocenění bude motivovat k další usilovné práci a přinese jim řadu nových spokojených klientů. Je nám ctí, že se společně s nimi podílíme na růstu kvality a naplňování potenciálu ubytovacích zařízení v České republice. Jsme rádi, že i šestý ročník udílení cen Czech Hotel Awards ukázal, že je naše poslání smysluplné,” sděluje ředitelka udílení cen Czech Hotel Awards Klára Hejnová.

O soutěži jsme již nedávno psali, více informací najdete v článku Není hotel jako hotel

Napsat komentář